Spring til indhold

Til deltagere

Her på siden kan du finde information, som er relevant for Odense Børnekohortes deltagere.

Vi er glade for, at du har valgt at deltage i Odense Børnekohorte, så vi sammen kan gøre en forskel for fremtidens børn.

 

Ved at klikke på fanerne øverst på siden, kan du læse mere om:

  • "Undersøgelser og spørgeskemaer" her findes blandt andet information om hvad vi tilbyder ved 9- og 12-års undersøgelsen.
  • "Blodprøver på barnet" her orienterer vi om, hvad blodprøverne primært bruges til og hvad der kan forventes i forbindelse med at blodprøven tages.
  • "Nyheder / Nyhedsbreve" her kan du se det seneste nyhedsbrev, læse nyt om projektet, se beskrivelse af publicerede artikler, konkurrencer, samt hvad du skal gøre for at deltage i forælderpanelet og i børnefortællinger.
  • "Delprojekter" her kan du læse mere om, hvilke igangværende og afsluttede delprojekter der er tilknyttet, hvad de vil undersøge og foreløbige resultater.

 

Vi er taknemmelige for de mange fine billeder af jeres børn, som vi modtager i forbindelse med konkurrencerne. Husk altid at give os besked, hvis I ikke ønsker, at vi bruger billedet offentligt, f.eks. på hjemmesiden, på facebook og i årsrapporten.