Spring til indhold

Værdier i Odense Børnekohorte

Vores kerneværdier er professionalisme, tillid, troværdighed og tryghed, samt at vi er til gavn og nytte. Vi arbejder ud fra disse værdier både internt i vores egen organisation og eksternt i samarbejdet med deltagere og samarbejdspartnere.

  Professionalisme

Hos Odense Børnekohorte møder børn og familier et professionelt personale, der indsamler data med fokus på kvalitet. Vi tilstræber at sikre personalet et højt fagligt niveau, og vi følger opgaven fra start til slut. Vi tager ansvar for det vi siger og det vi gør.

 

  Tillid, Troværdighed og Tryghed

Odense Børnekohorte ønsker at skabe et miljø for børn og forældre, hvor der er god tid til at tale sammen. Det er et vigtigt mål for os at opnå en god kontakt til barnet og familien. Det mål når vi bedst gennem individuel kommunikation med nærvær og troværdighed. Ved at kommunikere med ro og engagement, kan der opnås succes med indsamlingen af data i projektet.

 

  Til gavn og nytte

Odense Børnekohortes resultater omsættes nu og her til konkret viden. Projektets fokus er på børns sundhed og udvikling, og på sigt også på forebyggelse af sygdomme. Projektets resultater gavner således både deltagerne i projektet og samfundet som helhed.